Persoonlijke reis: waarom ik deze website maakte (+ een vraagje)

Toen ik 18 jaar was schafte ik mijn eerste digitale camera aan voor een vakantie naar het buitenland. Jaren later ontdekte ik dat beelden maken, het vastleggen van momenten, iets is wat ik graag doe. Ik besloot om apparatuur te kopen en me verder te ontwikkelen.

In de afgelopen jaren maakte ik fotoโ€™s in Gouda, mijn woonplaats, en omgeving. In Nederland. En op verschillende plekken in de wereld. Zo verzamelde ik een compleet archief. Ik fotografeerde in verschillende seizoenen. Onder verschillende omstandigheden.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Waarom deze website..

Ik ontdekte dat ik jou ermee kan helpen. Je hebt ook een verhaal te vertellen. Dus wat het ook mag zijn. Vertel je verhaal met beelden, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Deze website is allereerst een galerij. Ik wil je een moment geven. Een moment om te genieten. Daarnaast vertel ik hoe ik jou kan helpen.

De kern in woord en beeld

Fotograferen is voor mij creatief bezig zijn. Kijken. Het zoeken naar de essentie en schoonheid ontdekken.

Naast mijn passie voor mooie beelden ontwikkelde ik mezelf de laatste jaren als online marketeer. Ik leerde hoe belangrijk het is om te communiceren vanuit een verhaal. Feiten doen niet zoveel. Daarin zag ik dat de combinatie tussen beeld en tekst bepalend is voor de boodschap die je overbrengt. Het verhaal van jou als mens. Het verhaal van jou als bedrijf.

Visualiseer wat we niet hoeven te lezen en gebruik woorden om te beschrijven wat we zien.

Welk verhaal wil jij vertellen? (vraagje)

De combinatie tussen de juiste beelden en woorden maken jouw verhaal compleet. Dat is de basis van communicatie als je het mij vraagt. En juist dat is moeilijk. Je zoekt naar de juiste beelden. Je kijkt op Google of in online beeldbanken. Maar wat je mist zijn authentieke fotoโ€™s. Beelden die โ€˜gewoonโ€™ laten zien zoals het is. Zoals jij het ervaart en beleeft. Daar zit de kracht van jouw verhaal.

Kan ik jou daarmee helpen?

Lees meer hoe ik dat kan doen en neem contact op voor een kennismaking.

Arnout van Nieuwkoop

Vier dagen werk ik als marketeer en de rest van mijn tijd werk ik aan eigen projecten, waarin ik mijn passie voor beeld en woord combineer.

Ik ben ervan overtuigd dat de wereld een betere plek wordt als er meer betrouwbare verhalen worden gedeeld en gecommuniceerd.

Op deze website deel ik mijn werk. Dat zijn beelden en artikelen die je inspireren om eerlijke verhalen te maken.

Wil je meer over mij weten of samenwerken? Neem dan contact met me op via mijn website, e-mail of social media. Ik hoor graag van je! โœจ

Vorige
Vorige

Moment Design: zo ga je ongeposeerd en spontaan op de foto