Mijn werk van het oude stadhuis in Gouda is nu te koop

Op een avond fietste ik door het centrum van Gouda. De lucht werd donker. Op de markt stopte ik om mijn camera te pakken. De ondergaande zon ontmoette een aankomende storm.

Dit zorgde voor een prachtig palet aan kleuren en een dramatisch contrast. Het resultaat was een adembenemende foto. Ik deelde deze op social media met het bijschrift: Soms komt alles gewoon samen op het juiste moment.

De foto kreeg veel reacties en werd vaak gerepost. Maar daar bleef het niet bij. Mijn foto hangt nu in de etalage van Meijboom Fotografie en Lijsten. Een speciaalzaak midden in het centrum van de stad.

De foto van het oude stadhuis in Gouda is prachtig ingelijst door Patrick Meijboom. Volgens hem laat de Italiaanse lijst met museumglas de foto echt stralen. En is het een waar kunstwerk voor aan de muur.

Stadhuis Gouda is één van de mooiste monumentale panden van Nederland. Het is gebouwd in de vijftiende eeuw en staat midden in het sfeervolle, historische stadshart van Gouda. Zowel van binnen als buiten is het Stadhuis indrukwekkend om te zien.
— Website van Het Oude Stadhuis

Dit moment is extra bijzonder voor mij. Het is de eerste keer dat mijn werk in een etalage hangt en te koop is. Je kunt de foto ook los als print bestellen in de winkel. Wil je hem bekijken? Je vindt de winkel op de Lange Groenendaal 33 in Gouda!

Tot snel?

Arnout

Ik maak de beelden die je nodig hebt, zodat je verhaal en boodschap mensgericht is. Wie op die manier waagt, die wint. Als redactie, bedrijf en ondernemer.

Arnout van Nieuwkoop

Vier dagen werk ik als marketeer en de rest van mijn tijd werk ik aan eigen projecten, waarin ik mijn passie voor beeld en woord combineer.

Ik ben ervan overtuigd dat de wereld een betere plek wordt als er meer betrouwbare verhalen worden gedeeld en gecommuniceerd.

Op deze website deel ik mijn werk. Dat zijn beelden en artikelen die je inspireren om eerlijke verhalen te maken.

Wil je meer over mij weten of samenwerken? Neem dan contact met me op via mijn website, e-mail of social media. Ik hoor graag van je! ✨

Vorige
Vorige

Bedrijfsfoto’s: ontdek alle toepassingen om je verhaal zichtbaar te maken

Volgende
Volgende

Waarom een goed visueel narratief juist niet alles laat zien